Ανακοίνωση Κατάληψης Έπαυλης Κουβέλου σχετικά με τα γεγονότα της 1ης Αυγούστου 2014

Σήμερα 1η Αυγούστου,100 χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στην κατάληψη μας,έπαυλη Κουβέλου με την ανοχή της ελληνικής αστυνομίας. Tο γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο αφού έγινε κατά την διάρκεια προγραμματισμένης μοτοπορείας τους,που ξεκίνησε απο τα κλειστά πλέον γραφεία τους στο Ν.Ηράκλειο,για να καταλήξει στα νέα γραφεία τους στο Μαρούσι. Κατά την διάρκεια της επίθεσης 30 σύντροφοι βρισκόμασταν στον χώρο της κατάληψης.

Αν και αριθμητικά λιγότεροι απο αυτούς αποκρούσαμε με επιτυχία την παρατεταμένη – οργανωμένη επίθεση (στυλιάρια – επίδειξη μαχαιριών,πτυσσόμενα γκλόπ,αυτοσχέδιες ασπίδες κλπ.)Οι πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις (ΜΑΤ-ΔΕΛΤΑ) αφού άφησαν τους χρυσαυγίτες να δράσουν ανενόχλητοι όλη αυτήν την ώρα (15′) εμφανίστηκαν μετά την αποχώρηση των νεοναζί και περικύκλωσαν την κατάληψη.
Από την μανιώδη επίθεση των χρυσαυγιτών προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα Ι.Χ. στον περίγυρο της κατάληψης,ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά ορισμένοι σύντροφοι,που βρίσκονταν μέσα στον χώρο.Οι γείτονες στάθηκαν αλληλέγγυοι παρέχοντας μας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,παραμένοντας έξω απο την κατάληψη εως ότου διώχθηκαν από τους μπάτσους.

Σε καιρούς κρίσης οπού μας τα παίρνουν όλα και λεηλατούν ακόμα περισσότερα, οι φασίστες λειτουργούν ως το μακρύ χέρι του κράτους και του κεφαλαίου.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΠΑΥΛΗΣ ΚΟΥΒΕΛΟΥ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA